Ùw hulp in de horeca

In 1997 heb ik de opleiding ‘Horeca assistent’ afgerond
In 2000 heb ik mijn diploma ‘gastheer’ behaald

Vijftien jaar lang heb ik vol passie in de horeca gewerkt. Horecabloed stroomt tot op de dag van vandaag nog door mijn lichaam. Ik heb veel werkbedrijven gehad, omdat ik steeds kansen kreeg om mijzelf te verbeteren. Begonnen als leerling en vervolgens diverse functies gezien: medewerker bediening, eerste medewerker bediening, assistent bedrijfsleider, bedrijfsleider en horeca office manager.

Ik vond een volledige werkweek van de horeca moeilijk met het gezin te combineren en daarom heb ik in 2015 besloten om mijzelf om te scholen naar de ICT. Maar dat was dus zeker niet omdat ik het werk niet meer leuk vond!

Daarom lijkt het mij leuk om in te springen in de horeca, daar waar het nodig is. Ik durf te zeggen dat ik een uitstekende gastheer ben, gastvrijheid staat bij mij voorop. Daarnaast is mijn sterke punt up- en cross selling, ik weet uw omzet met een glimlach te verhogen.

Zoekt u een extra handje voor de bediening in uw horecazaak? Zoekt u een mystery visitor? Of zoekt u iemand die uw personeel begeleid, zodat zij het uiterste uit zichzelf èn uw zaak kunnen halen? Vul dan snel het contactformulier in, zodat wij de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.